Whiskyprovning

Välkommen till Restaurang Victoria för en intressant whiskyprovning.

Vi vill göra er uppmärksamma på att vi söker ett alkoholtilstånd så att vi i nuläget inte kan erbjuda några provningar.

Pizzeria Victoria och  Vår målsättning är att vi ska kunna erbjuda dig som kund ett stort urval av olika sorters whisky. Vår förhoppning är att du ska finna en whisky som du inte har provat tidigare och som du tycker om och även att vi kan erbjuda någon av de favoritsorter du normalt dricker.   

Det skotska ordet "whisky" är en fonetisk översättning av skotska gaeliskas usige beatha (utalat "uiske-vaa") vilket betyder livets vattten ( agua vitae på latin). 

Anmälan och betalning i mån av plats.  Anmälan till Restaurang Vicotria 0408 och betalning genom till BG: eller kontant/kortbetalning senast 5 dagar efter anmälan. 

Whiskyprovning

 

Whiskyprovning - Whiskykonsert Burns Night Planeras.


Robert Burn var en skotts poet vars poesi är fylld av hyllningar till det goda livet. Varje år firar man honom på hans födelsedag och ställer därför till med en rejäl fest. Denna fest ska innehålla hans poesi, whisky och haggis, (vi serverar en svensk variant). Här på Restaurang Victoria kommer Burns night att innehålla sång och musik.  Vi  sjunger och spelar dramatiska ballader, kärlekssånger, historier från det grymma havet blandat med berättelser om frihetstörstande upprorsmän. Allt uppblandat med instrumentala reelar och jiggar på fiol, flöjt, mandolin, banjo eller säckpipa. Vi berättar också om den spännande kulturen på Irland och Skottland, uppblandat med anekdoter. 

 Whisky i centrum & Mat i Centrum tillsammans med musik! Kan det bli bättre?!!!!

Priset (meddelas senare) per person inkluderat 6 oliksa sorters whisky, Musik och information/föreläsning och som pricken över i:et en god mat till detta. 

 Anmälan  Vi lovar en fantastiskt underhållande kväll!!!!! Välkommen!!

 

Whiskyprovning kollektionsprovning . Nyhet är att vi kommer att kombinera olika exklusiva sorter.

Vi har än inget alkoholtillstånd.

Välkommen för en någon unik Whiskyprovning. Vi inbjuder Er whiskyälskare för att provava kollektionsprovning.  Denna provning är skräddasydd då vi även kommer att prova exklusiva utgivningar. 

Känn kontrasten mellan enrisdoftande rökighet och fruktig elegans. Upplev skillnaden mellan sherryfatets söta russintoner och bourbonfatets mer avrundade vanilj. Häpna över den svenska ekens kryddiga bidrag- hur kan nuy ek ge så mycket smak?

Kollektionsprovning  ger dig chansen att uppleva de olika varianterna i olika faglagringar. Proverna är av varierande ålder från riktigt unga till något äldre. Tillsammans ger de en tyclig bild av   olika varianter och av whiskhyns utveckling

Har du tidigare provat något från ? Kanske provade du de första tidiga utgåvorna av serien? Denna provning  vänder sig till dig som vill få en upplevelse. 

Du får information om den  tillvekning, utveckling och historiena kring hur man kom på tanken att börja med en svensk Whisky. 

Förutom kollektionsprovningen ingår även Biff med whiskysås 

Vi lovar dig en spännande och underhållande kväll !

Priset: Meddelas senare/per person.